TV Muligheder

Vamdrup Antenneforening samarbejder som bekendt med Stofa om at tilbyde medlemmerne en lang række forskellige TV-produkter samt streaming og arkiv tjenester. Samarbejdet giver også mulighed for at sammensætte til individuelle behov. Samarbejdet giver mulighed for at medlemmerne kan se TV kanaler på flere TV, uden brug af ekstra udstyr som TV-bokse igennem antennestikket.

Vamdrup Antenneforening tilbyder 3 TV-pakker. Den lille TV-pakke indeholder 30 kanaler herunder mange danske kanaler. Mellem TV-pakken indeholder 41 kanaler som ud over de mange danske kanaler også indeholder udenlandske kanaler. Endelig indeholder den store TV-pakke 59 kanaler, som ud over de andre TV-pakker også indeholder en del underholdnings og sportskanaler samt film

TV_Pakker_oversigt

TV-pakkerne indeholder muligheden for at kunne streame, leje film og se forskellige arkiv tjenester via en TV-boks. Via TV-boksen er det også muligt at få adgang til digitale tjenester som spole og pause og muligheden for at starte forfra+ op til 7 dage tilbage på de fleste TV-kanaler.

Der tilbydes også mulighed for frit valg af enkelte kanaler som ekstra til TV-pakkerne eller udenom TV-pakkerne.

Skal du på ferie i EU er det igennem Vamdrup Antenneforening muligt at se TV to go på flere IT-platforme.

vamdrup-antenneforening-huse