Streamingsarkiver og Apps

Hvís du har valgt en TV-Pakke i Vamdrup Antenneforening, har du forskellige muligheder for bruge streamingstjenester og Apps alt efter valgte TV-Pakke.

Igennem streamingstjenesterne og appsene har du adgang til mange digitale muligheder, herunder DR og TV2's film og program arkiv. Børne film og serier fra bl.a Nickelodeon, Cartoon Network og Disney. over 600 dokumentarer og serier fra National Geographic+. Komedier og underholdning fra Paramount Network samt musik og underholdning fra MTV.

Du skal bruge enten en Stofa boks eller Stofa WebTv for at kunne se de streamingstjenester som er tilgængelige i de enkelte TV-Pakker. Appsene skal downloades.

TV_Streaming4

Du kan læse mere om Stofa WebTV i afsnittet herom. Appsene kan ikke åbnes igennem Stofa boksen eller Stofa WebTV. Her skal du bruge appsene direkte. Læs mere herom i nedenstående

vamdrup-antenneforening-huse