Radio Fremadrettet

FM båndet lever på lånt tid. Vamdrup Antenneforening ønsker at beholde FM kanalerne så længe som muligt. Der er to ting som kan lukke FM båndet i foreningen. Der kan komme en politisk beslutning herom, som det er tilfældet i Norge. Den anden ting som kan slukke FM båndet i Vamdrup Antenneforening, er når foreningen opgraderer til bredbåndet til et nyt Docsys system. Et sådan system har brug for at bruge den del af båndet, hvor FM kanalerne er placeret.

Selv når FM kanalerne er væk. vil der stadig være muligheder for streaming af radiokanaler. Se eksempler på dette i det understående:

Apps: Ved hjælp af Tablets og mobiler er det muligt at downloade forskellige apps som kan streame radiostationer.

Netradio: Det er muligt at streame radiostationerne igennem netradio-player.

Stofa boksen: Det er muligt at høre radio igennem Stofa boksen. Det er muligt ved at bruge radioknappen på fjernbetjeningen. Obs skærmen vil blive sort, når der høres radio.

TV: Der findes fjernsyn som er i stand til at streame radiostationer.

DAB+: Ved at bruge en DAB+ radio er det muligt at høre en lang række radiostationer.

vamdrup-antenneforening-huse