GIGANET

Vamdrup antenneforening har, med STOFA som partner, besluttet at opgradere vores fælles antenneforening til DOCSIS 3.1

DOCSIS 3.1 er en standard for at kunne sende højhastighedsinternet igennem coax-kabler (antennekabler).

 

Vi står foran en spændende udbygning af vores anlæg.  Ja arbejdet er allerede i gang. STOFA er ved at modernisere hele vores anlæg til at kunne håndtere fremtidens krav om hurtigere internet. Samt sikre at vi få et mere stabilt tv signal.

For at kunne imødekomme disse nye skærpede krav, skal der ud skiftes en del kabler, forstærkere, skabe på vejene samt, en opgradering af vores hovedstation. Man kan mere eller mindre sige at det elektronik/udstyr vi har i hovedstationen i dag flyttes ud i de forskellige områder. Det vil betyde at hvis der sker skade på nogle ledninger, vil det kun være det enkelte område der bliver berørt. Men kan sammenline det med, at vi idag får vand i en stråle, hvor vi fremover vil få det som fra et bruserhoved.

Vi opfordre alle til at tilmelde sig til driftsinformation.                                                                                          

Når teknikerne fra Stofa når længere frem med installationen vil der bliver nogle timer på enkelte dage hvor de bliver nød til at lukke for signalet i dit område. Derfor opfordre vi alle til at tilmelde sig driftsinformation på Stofa.dk, mine sider, indstillinger. Stofa vil via driftsinformation sende besked ud når de lukker signalet i dit område.

Hvad kan man med GIGANET.                                                                                                                                       

Vi forbrugere får større og større behov for stabilt og hurtigt internet. Det gør vi blandt andet med alle de ting som vi nu benytter os af, uden vi tænker over det. Det være sig musik-streaming som eks. Spotify, TIDAL eller måske film-streaming som NETFLIX, Amazon Prime, HBO, DR, TV2. Spillekonsoller som PlayStation og Nintendo kommer også med nye generationer af maskiner, hvor selve spilafviklingen ligger i skyen. Lige som flere og flere bruger drop Box og One Drive.

Ikke mindst arbejder rigtig mange hjemmefra i denne Corona tid. Hertil stilles der også nye krav om, at kunne tale og deltage i virtuelle møder, og at have videoforbindelse til det meste af verden.

Med GIGANET vil Vamdrup antenneforeningen fremover kunne tilbyde internet der kan klare alle disse udfordringer, samt en mere meget stabil forbindelse.

Mvh

Vamdrup Antenneforening