Oplev de vildeste naturprogrammer på Nat Geo Wild. Kanalen giver dig masser af uforglemmelige oplevelser med velproducerede, eventyrlige og lærerige programmer om samspillet mellem mennesker og dyr. Nat Geo Wild tager dig med på spændende ture i den vilde og eksotiske natur og præsenterer dens utrolige skabninger på en ny og betagende måde.

 

Glæd dig til spændende programmer i september

Det vilde Australien med Ray Mears, premiere den 20. september kl. 18.00
Ray udforsker geografi, flora og fauna i seks spektakulære australske landskaber: det rolige vand i Great Barrier Reef, vådområdernes evige vandhuller, eukalyptus skovene i bushen, den gamle regnskov, den dramatiske sydlige kystlinje og det skarlagensrøde sand i den røde ørken.

I hver episode udforsker Ray geografien i regionen og de ekstreme vejrforhold. Han opsporer og identificerer områdets vigtigste dyrearter og opdager, hvordan de har tilpasset sig forholdene. Han introducerer dig til sjældne og ekstraordinære skabninger som trækænguruen, den forhistoriske kæmpe fugl, Kasuare, det komiske og bizarre næbdyr og den endnu mere mystiske sødrage.

 

Store pandaer: Ynglet i fangenskab, premiere den 24. september kl. 18.00
Singapores første Kæmpepandaer, Kai Kai og Jia Jia, er i det romantiske hjørne, og deres dyrepassere sætter alle sejl til for at gøre dem klar til den store dag. Intet overlades til tilfældighederne, så Kai Kai skal lave benøvelser og deres indhegninger sprøjtes med den andens duft. Men vil det unge par overhovedet synes om hinanden på deres første date?

Kæmpepandaerne er dog ikke de eneste skabninger, der holder dyrepasserne beskæftiget. Den Vestindiske babymanat Canola er blevet forladt af sin mor og risikerer at drukne, hvis ikke dyrepasserne tager affære i tide til at opfostre hende. Baby-myreslugeren er blevet meget knyttet til mennesker, og nu må dyrepasserne få hendes mor til at tage over, før hun bliver for stor og farlig for dem.

Det mener Stofa

Kom helt tæt på naturen og oplev de mest nærgående optagelser med vilde dyr – det hele i en knivskarp billedkvalitet.