image001

Se ID – Investigation Discovery på Ekstrakanalen i maj

ID er en rendyrket krimikanal, hvor du finder stærke dokumentarserier om drabsager, familiefejder, kidnapninger og efterforskning. Med beretninger fra pårørende, ofre, vidner og forbrydere går ID helt tæt på de dramatiske hændelser. 

Hen over ugens dage kører forskellige temaer, der gør det nemt at finde netop de programmer, du elsker. Blodig mandag rummer de mest makabre mordsager, mens tirsdagens tema Livsfarlig Kærlighed handler om forbudte relationer med fatale hændelser. Onsdag handler om Mord i familien, mens torsdagens tema Forfærdelige Forbrydelser præsenterer en række af tidens mest barske politisager. Fredag er der programmer om Hverdagens Helte og lørdag tager vi et kig Bag Facaden, der ofte gemmer på en række ubehagelige overraskelser. Søndag tager Krimieksperterne dig med på en spændende rejse i politiets efterforskningsarbejde.

 

Glæd dig til masser af underholdning på ID – Investigation Discovery

 

Fortidens vildeste mord

Mandag kl. 21.00

Mørkt begær

Tirsdag kl. 21.00

Farligt flerkoneri

Onsdag kl. 21.00

Dit værste mareridt

Torsdag kl. 21.00

Kvinder i drabsafdelingen

Fredag kl. 21.00

Onde hjerter

Lørdag kl. 21.00

Drabelig deadline

Søndag kl. 21.00

Vil du se kanalen efter prøveperioden slutter?

Du kan købe ID enkeltvis med FritValg eller MitTv. Kanalen koster 20 kr./md.

Klik her for at læse mere om FritValg eller bestille nu.

Klik her for at læse mere om MitTv eller bestille nu.