image001

Se Discovery Science på Ekstrakanalen i januar

Discovery Science er dedikeret udelukkende til videnskaben. Vi er en nation af nysgerrige og skabende mennesker, der forbindes af et univers fuld af spørgsmål. Så slip din indre nørd løs med kanalens unikke udbud af prisvindende dokumentarer og serier om en verden af innovation, videnskab, nysgerrighed og teknologiske fremskridt. Discovery Science er kanalen, hvor fantasien udvikles, hvor genier leger, og hvor teknologien fortæller historien.

Discovery Science fejrer videnskaben som en del af vores hverdag. Discovery Science er drevet af fakta og stiller hele tiden spørgsmålet ’hvad nu hvis’. Den udfordrer, skubber til grænserne og udforsker alt lige fra banebrydende designs til rummets ydre. Kanalen præsenteres af en række faste og passionerede eksperter, som tør stille de store spørgsmål, lige fra hvordan din smartphone virker til mysteriet om det parallelle univers.