Nyheder

Se ID – Investigation Discovery på Ekstrakanalen i maj

By | Nyheder | No Comments

image001

Se ID – Investigation Discovery på Ekstrakanalen i maj

ID er en rendyrket krimikanal, hvor du finder stærke dokumentarserier om drabsager, familiefejder, kidnapninger og efterforskning. Med beretninger fra pårørende, ofre, vidner og forbrydere går ID helt tæt på de dramatiske hændelser. 

Hen over ugens dage kører forskellige temaer, der gør det nemt at finde netop de programmer, du elsker. Blodig mandag rummer de mest makabre mordsager, mens tirsdagens tema Livsfarlig Kærlighed handler om forbudte relationer med fatale hændelser. Onsdag handler om Mord i familien, mens torsdagens tema Forfærdelige Forbrydelser præsenterer en række af tidens mest barske politisager. Fredag er der programmer om Hverdagens Helte og lørdag tager vi et kig Bag Facaden, der ofte gemmer på en række ubehagelige overraskelser. Søndag tager Krimieksperterne dig med på en spændende rejse i politiets efterforskningsarbejde.

 

Glæd dig til masser af underholdning på ID – Investigation Discovery

 

Fortidens vildeste mord

Mandag kl. 21.00

Mørkt begær

Tirsdag kl. 21.00

Farligt flerkoneri

Onsdag kl. 21.00

Dit værste mareridt

Torsdag kl. 21.00

Kvinder i drabsafdelingen

Fredag kl. 21.00

Onde hjerter

Lørdag kl. 21.00

Drabelig deadline

Søndag kl. 21.00

Vil du se kanalen efter prøveperioden slutter?

Du kan købe ID enkeltvis med FritValg eller MitTv. Kanalen koster 20 kr./md.

Klik her for at læse mere om FritValg eller bestille nu.

Klik her for at læse mere om MitTv eller bestille nu.

Se H2 på Ekstrakanalen i marts og april

By | Nyheder | No Comments

h2

H2® er kanalen, hvor information er lig med underholdning fortalt på nye, overraskende og spændende måder. H2 graver dybere i historien og dykker ned i en verden af videnskab, militærhistorie, myter, gamle kulturer og den moderne historie. Kanalen udforsker, undersøger og stiller spørgsmål, og H2 giver dig alt det, du ikke vidste om verden omkring os.

Glæd dig til masser af underholdning på H2

Secrets in the Dust

Hver torsdag kl. 22.00

Arkæologi kan om noget afdække hemmelighederne fra fortiden, og det er i dag en af de vigtigste og mest iøjnefaldende videnskabelige discipliner. Vi ser nærmere på nogle af de mest banebrydende arkæologiske opdagelser og udgravninger, der har givet os uvurderlige svar på vores forfædres liv. Kom også helt tæt på selve arkæologiens historie med dens eventyrere og gravrøvere, forbitrede rivaliseringer og passionerede visioner.

Last Days of the Nazis

Hver onsdag kl. 22.00

Vi dykker ned i et af de sorteste kapitler i verdenshistorien, når arkivmateriale, vidnesbyrd og rekonstruktioner sættes sammen til en skræmmende skildring af nazismen set fra en anden vinkel – nemlig nazisterne selv. Bødler, læger, generaler, medlemmer af Hitler Jugend og menige tyskere blev afhørt af de allierede ved afslutningen på 2. verdenskrig. Deres beretninger fortæller den grufulde historie om, hvordan de første ideer om Nazityskland spirede i 1930’erne, fandt fodfæste og spredte sig, indtil de til sidst havde opslugt Tyskland i en altødelæggende lavine.

Hangar 1: The UFO Files

Hver tirsdag kl. 22.00

I 1969 blev The Mutual UFO Network (MUFON) grundlagt med det formål at undersøge og dokumentere alle rapporter og vidneberetninger om UFO-lignende aktiviteter og uforklarlige hændelser. Organisationen har i dag kontorer i 42 lande verden over med over 800 lokale efterforskere og 30.000 observationer. Alle sagsakter er samlet i Hangar 1, en forladt og afsides bygning i Ohio, USA, hvortil H2 nu har fået eksklusiv adgang. Og det er ikke småting, Hangar 1 gemmer på. Vi går på opdagelse i sagsakterne og kaster nyt lys over mysterierne.

Brad Meltzer’s Lost History

Hver mandag kl. 22.00 fra 14. marts

En del af USA’s vigtigste historiske og kulturelle nationalklenodier er gennem tiden blevet stjålet eller gået tabt. Mange af genstandene bliver solgt på loppemarkeder, handlet på det sorte marked eller ligger simpelthen gemt og glemt rundt omkring i kældre og loftsrum. I samarbejde med det amerikanske nationalarkiv går H2 og forfatteren Brad Meltzer nu i gang med at få disse unika tilbage til det amerikanske folk. Hvad var historien bag disse skatte? Hvor blev de sidst set? Og hvem har de afgørende spor, der kan få dem tilbage igen?

Vil du se kanalen efter prøveperioden slutter?

Du kan købe H2 enkeltvis – vi kalder det en FritValgs-kanal. Kanalen koster 20 kr./md.

Ordinær generalforsamling i Vamdrup Antenneforening

By | Nyheder | No Comments

Ordinær generalforsamling i Vamdrup Antenneforening

Onsdag den 9 marts 2016 kl. 19.00  Hotel Vamdrup

Dagsorden iflg. vedtægterne:

 1. Valg af dirigent.
 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år og planer for det kommende år til godkendelse.
 3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse.
 4. Eventuelle forslag.
 5. Behandling af budget.
 6. Valg af bestyrelse.
  På valg er Anni Aarestrup, Allan Olsen og Mette Larsen.
 7. Valg af bestyrelsessuppleant.
  På valg er Jens Lundtoft.
 8. Valg af revisor.
  På valg er Henning Nielsen.
 9. Valg af revisorsuppleant.
  På valg er Stig Funder.
 10. Eventuelt.

Forslag til behandling under pkt. 4, skal med navns underskrift være formanden Kjeld Larsen, Hvidøre 46, 6580 Vamdrup i hænde senest 1.marts 2016.

Regnskab ligger til gennemsyn i Nordea Bank, Vamdrup fra den 26. februar 2016.

For at få adgang/stemmeret til generalforsamlingen, skal der medbringes dokumentation med adresse på, evt. sygesikringsbevis eller lignende. Kommer der flere fra samme husstand, bedes man følges ved indgangen.

Bestyrelsen

Se også www.vamdrupantenneforening.dk

Ekstra kanaler i februar

By | Nyheder | No Comments

Unknown

Se C More Golf på Ekstrakanalen i februar

C More Golf er en ny golfkanal hos Stofa, der giver dig adgang til at se live fra verdens bedste golfturneringer – blandt andet PGA Touren, Champions Tour, FedExCup og Challenge Season. Du kan årligt følge over 100 turneringer med danske kommentatorer (Jesper Knudsen, Mark Haastrup og Andreas Hartø).

 

Følg stjerner som Rory McIIroy, Jordan Spieth, Phil Mickelson, Bubba Watson, Adam Scott og Dustin Johnson. Du kan desuden glæde dig til at se en række magasinprogrammer og højdepunkter fra golfhistorien.

 

Turneringer i februar på C More Golf 

 1. – 7. februar: Waste Management Phoenix Open, Scottsdale AZ
  11. – 14. februar: AT&T Pebble Beach Pro-Am, Pebble Beach CA
  18. – 21. februar: Northern Trust Open, Pacific Pallisade CA
  25. – 28. februar: The Honda Classic, Palm Beach Gardens FL

 

 

Vil du se kanalen efter prøveperioden slutter?

Du kan købe C More Golf enkeltvis – vi kalder det en FritValgs-kanal. Kanalen koster 40 kr./md.

Ekstrakanalen i januar

By | Nyheder | No Comments

image001

Se Discovery Science på Ekstrakanalen i januar

Discovery Science er dedikeret udelukkende til videnskaben. Vi er en nation af nysgerrige og skabende mennesker, der forbindes af et univers fuld af spørgsmål. Så slip din indre nørd løs med kanalens unikke udbud af prisvindende dokumentarer og serier om en verden af innovation, videnskab, nysgerrighed og teknologiske fremskridt. Discovery Science er kanalen, hvor fantasien udvikles, hvor genier leger, og hvor teknologien fortæller historien.

Discovery Science fejrer videnskaben som en del af vores hverdag. Discovery Science er drevet af fakta og stiller hele tiden spørgsmålet ’hvad nu hvis’. Den udfordrer, skubber til grænserne og udforsker alt lige fra banebrydende designs til rummets ydre. Kanalen præsenteres af en række faste og passionerede eksperter, som tør stille de store spørgsmål, lige fra hvordan din smartphone virker til mysteriet om det parallelle univers.

Ekstrakanalen i December

By | Nyheder | No Comments

Uptown XMAS TV 

image002

  JUL nonstop LANDSDÆKKENDE TV KANAL

De største julehits

Uptown Xmas TV sender julemusik til hele Danmark.

Alle de bedste nye og klassiske julehits. En god blanding af de bedste danske og internationale julehits.

 

 

 

 

 

Vamdrup Antenneforening beklager udfald.

By | Nyheder | No Comments

Der har den seneste tid været nogle dage med udfald på internettet samt tv kanalerne. Udfaldene skyldtes en sammenblanding af mange ting, men helt overordnet blev udfaldene ironisk nok født af bestræbelser på at sikre et bedre og mere driftssikkert signal i fremtiden.

Stofa tekniker har været i gang med at opgradere udstyret i store dele af byen. For at forbedre signalet er antenneforeningen gået fra 250 til 125 husstand på en node. Det har betydet af signalet er blevet stærkere og mere sikker. Men også, at hvis der er nogle kabler der ikke er i orden, går signalet ned.

De fleste steder er det gået rimeligt problemfrit. Men enkelte steder har det ført til periodiske udfald som har været meget svære at finde. Teknikerne har været i byen rigtig mange gange, uden at kunne finde fejlen da den forsvandt igen. Men fejlen blev endeligt fundet og rettet. Så hvis der stadig er nogen der har problemer med internettet eller tv signalet, skal i kontakte Stofa for hjælp.

Kundeservice
Hverdage: 08.00 – 19.00
Weekend: lukket
Helligdage: lukket
Ring: 88 30 30 30

Teknisk support
Hverdage: 08.00 – 22.00
Weekend: 08.00 – 22.00
Helligdage: 08.00 – 22.00
Ring: 88 30 30 20

Hvis I/du ikke føler i får den rigtige hjælp ved Stofa´s kunde service. Kan I/du altid kontakte os via vores hjemmeside. www.vamdrupantenneforening.dk